Inițiativa noastră de a deveni gazde a pornit de la participarea lui Valentin Chibrit la convențiile organizate în alte țări în calitate de Guest Speaker..

Observand sinergia creată între artiști, legăturile, căldura cu care am fost primiți și beneficiile pe care le aduce sentimentul de apartenență, atât din punct de vedere creativ cât și emoțional, am decis să facilităm și acasă această experiență și să oferim o variantă românească autentică colegilor noștri, sau mai bine zis, familiei noastre de artiști din toata lumea.

CaricatuRo este special pentru noi pentru că ne este Drag să fim gazde pentru colegii noștri din țară și din străinătate, pentru că ne este Drag să îi vedem împreună desenând și inspirându-se unii de la alții, pentru că ne este Drag să punem bazele unei comunități de caricatură în România care să devină un reper în spațiul european.

Anul acesta, CaricatuRO este organizat la București, în perioada 12-16 August, la Comics Club. Suntem onorați să avem invitați colegi din toată lumea în calitate de Guest Speakeri. Vom anunța din timp lista lor.

Pentru înscrieri vă rugăm să ne trimiteți un mail la:

office@caricatours.com