Ultima actualizare: 14 iulie 2023

Această politică de confidențialitate („Politica”) descrie modul în care https://caricatours.com („noi”, „ne”, „site-ul nostru” sau „compania noastră”) colectează, folosește și distribuie informațiile pe care le obținem despre vizitatorii site-ului nostru.

  1. INFORMAȚII PE CARE LE COLECTĂM

Compania noastră nu colectează automat nicio informație personală de pe site-ul nostru, cu excepția informațiilor pe care le oferiți în mod voluntar prin formularul nostru de contact.

  1. CUM FOLOSIM INFORMAȚIILE

Folosim informațiile colectate prin intermediul formularului de contact pentru a răspunde la solicitările dvs., pentru a vă oferi asistență și pentru a comunica cu dvs.

  1. DISTRIBUIREA INFORMAȚIILOR

Nu vom vinde, închiria sau distribui informațiile dvs. personale terților. Excepții sunt prevăzute numai dacă acest lucru este necesar pentru a respecta legea, pentru a proteja drepturile și proprietatea noastră sau pentru a proteja securitatea noastră personală sau publică.

  1. SECURITATEA INFORMAȚIILOR

Ne angajăm să protejăm securitatea informațiilor dvs. Implementăm măsuri de securitate administrative, tehnice și fizice pentru a proteja împotriva pierderii, utilizării neautorizate, modificării sau distrugerii informațiilor pe care le colectăm.

  1. MODIFICĂRI ALE POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE

Putem actualiza această politică de confidențialitate periodic pentru a reflecta schimbări în practicile noastre. Vă vom anunța despre orice modificări prin actualizarea datei „Ultima actualizare” a acestei politici.

  1. CONTACT

Dacă aveți întrebări sau preocupări legate de această politică de confidențialitate, ne puteți contacta prin intermediul formularului nostru de contact de pe site.

Mulțumim pentru vizitarea site-ului nostru.