Datorită evenimentelor, caricatura s-a infiltrat ca un mod inedit și original de a marca un moment prin crearea unei experiențe în sine: aceea de a poza în fața unui artist timp de 3-4 minute, de a interacționa cu acesta, pentru ca la sfârșitul perioadei de așteptare să primești un desen funny care reprezintă viziunea unei alte persoane asupra ta. Cei mai buni caricaturiști sunt cei care înțeleg natura umană,și reușesc să extragă acel ceva din personalitatea fiecăruia, esența, și să o exprime într-un mod creativ, într-o joacă de linii și volume, păstrând elementul de asemănare. Artiștii din echipa Caricatours sunt talentați și premiați în acest segment de artă, și mai presus de atât sunt carismatici, reușind să genereze energie pozitivă și multe zâmbete invitaților.

În prezent, artiștii Caricatours pot desena atât în mediu tradițional, pe hârtie, cu creioane sau markere, cât și digital pe tablete grafice profesionale, cu transmisie LIVE pe ecrane TV și print la fața locului pe hârtie, căni sau chiar textile, în funcție de eveniment.

Dacă ai un eveniment în curând și dorești un mod inedit de a distra invitații, te rog să ne contactezi pentru a verifica disponibilitatea datei.