[vc_row el_class=”vc_hidden-md vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_column][vc_masonry_media_grid element_width=”2″ gap=”0″ item=”masonryMedia_SimpleBlurWithScale” grid_id=”vc_gid:1585737338062-0d7fec33-e67a-1″ include=”548,549,550,551,552″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Suntem tare bucuroși că putem oferi o referință pozitivă pentru artiștii care iubesc acest segment de artă. Deseori, în trecut, am fost întrebați dacă trăim din caricatură și răspunsul nostru afirmativ venea ca o surpriză. DA! Este nevoie însă de multă comunicare pentru a readuce în atenția oamenilor cât de important este să ne privim pe noi înșine cu mai mult umor, sau o situație, deoarece soluțiile vin când ne detașăm iar hazul a permis acest lucru.

Intenția noastră este să formăm artiști care să promoveze această abordare de a familiariza oamenii cu arta. Caricatura este printre cele mai accesibile forme și clar, cea mai amuzantă.

Călătorim destul de mult la convențiile organizate în alte țări, într-unele deja caricatura este un element cultural care atrage turiști. Dorim să avem și noi o Școală de Caricatură Românească în care artiștii sunt ghidați și susținuți, pentru ca mai apoi să fie sustenabili din toate punctele de vedere.

Îndată ce primim suficient de multe cereri, vom organiza cursuri. Trimite-ne un mesaj daca iți place ideea și vrei să înveți mai multe despre caricatură. Avem artiști foarte buni din mai multe categorii care pot împărtăși din tehnici și experiențe.

Cât de curând vom avea opțiunea de membership, pentru a primi online materiale și video-uri despre pașii în realizarea unei caricaturi, atât de Studio, cât și cea LIVE.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]